proizvodnja vodokotlića

vodokotlići - bojleri - WC daske - sifoni - cevi

Vodokotlići

Bojana

Vodokotlić „Bojana“, predviđen za nisku i visoku montažu. Materijal ABS. Plovni ventil sa mesinganim priključkom, predviđen za visoke pritiske do 15 bar. Svi zaptivači su od silikonske gume. Stiroporska izolacija protiv orošavanja. Tiho punjenje. Zadovoljava EU norme.

Montana - uno

Vodokotlić „Montana – uno“ sa hromiranom tipkom. Proizveden od kvalitetnog plastičnog materijala. Predviđen za nisku montažu. Plovni ventil sa mesinganim priključkom. Svi zaptivači su od silikonske gume. Stiroporska izolacija protiv orošavanja. Tiho punjenje. Zadovoljava EU norme.

Viktorija

Vodokotlić „Viktorija“ proizveden od PP materijala, predviđen za nisku i visoku montažu. Plovni ventil sa HF priključkom. Svi zaptivači su od silikonske gume. Stiroporska izolacija protiv orošavanja. Tiho punjenje. Zadovoljava EU norme.

Dunav - Eco

Vodokotlić „Dunav – ECO“ ekonomična varijanta, bez stiroporske izolacije. Predviđen za visoku i nisku montažu. Plovni ventil sa HF priključkom.Tiho punjenje. Svi zaptivači su od silikonske gume. Zadovoljava EU norme.

Dunav - PLUS

Vodokotlić „Dunav – PLUS“ je takođe od PP materijala, ali je za razliku od vodokotlića „Dunav – ECO“, snabdeven stiroporskom izolacijom protiv orošavanja. U svemu ostalom su identični.

Subscribe to Vodokotlići